Sök på sidan

Aktiviteter 01

Aktiviteetit

Bild på kommande

Kuntopolku

Vanhan sataman valaistu kuntopolku on 1,5 km pituinen ja se kulkee suojellun kuusimetsän halki. Purupeitteinen kuntopolku on lenkkeilijöiden käytössä myös talvisin. Kuntopolun eteläpäässä sijaitsee pieni parkkipaikka sekä kuntoiluvälineitä.

Bild på kommande

Lockanbergi

Vanhan haminanmetsän eteläpäädyssä sijaitsevaa pientä kukkulaa, kutsutaan Lockanbergiksi ja se on talviaikaan suosittu pulkkamäki. Tule sinäkin kokeilemaan!

Badstranden

Uimaranta

Kittholman uimaranta sijaitsee Vanhan sataman lahdessa lähellä Pietarsaaren keskustaa. Uimarannan vesi syvenee asteittain, ja n. 30 metrin päässä rannasta se on 3-4 metrin syvyistä. Rannalla sijaitsee hyppytorni, jota restauroidaan parasta aikaa.
Lue lisää: » www.pietarsaari.fi
Uimaveden laatu: » www.sochv.jakobstad.fi

Hundparken

Koirapuisto

Vanhassa satamassa sijaitsee myös Kittholman koirapuisto, aidattu alue, jossa koirat saavat juosta vapaina ja seurustella toisten koirien kanssa. Puisto on jaettu kahteen osaan, joista yksi osa on tarkoitettu isommille ja toinen pienemmille koirille.

Mattvätten

Matonpesupaikka

Vanhassa satamassa sijaitseva kunnallinen matonpesupaikka on avoinna toukokuusta-syyskuuhun. Täällä voit pestä ja mankeloida kaiken kokoisia mattoja!

Bilbanan

VPK-alue

Vanhan sataman VPK-alue on vuokrattavissa Pietarsaaren kulttuuritoimiston kautta. Alueelta löytyy ajorata radio-ohjattaville autoille. Jos halut käydä testaamassa rataa, voit ottaa yhteyttä Robbin Hobby Shop:iin.
Lue lisää: »www.pietarsaari.fi
Ajorata: » www.rhs.fi

GamlaHamn_logotyp.png

Pietarsaaren Vanha satama ry

gamlasatama@gmail.com

Vega-säätiö

info@vegastiftelsen.fi

Vega-säätiö puh: 044 242 2073

Maria Lunabba puh: 050 594 7814

Vanha Satamatie 19, Pietarsaari

Laivapiha avoinna 3.6–26.7.2024

ma–pe klo 11–16

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Pietarsaaren Vanha Satama Oy

peter.bostrom@datic.fi